www.mirakelper.dk

FORSIDEN Nyheder/Messer Om Per Gode råd Kontakt
 
Smerteforskning
Stress


Jeg får lov til at hjælpe med disse mirakler, for at gøre mennesket oplyst…! Jeg arbejder i hele menneskehedens Himmelske Far's tjeneste. Som halvdelen af menneskene gør, og som Jesus Kristus, Buddha og mange andre har gjort, ved at vise menneskene hvad de skulle gøre; ved at helbrede og lave mirakler, leve med et positivt sprog og tankegang…KÆRLIGHED til ALT, for derved at hjælpe sig selv. Herved forbedres helbredet, til sidst bliver ingen mennesker syge, vi ældes langsommere og kan blive ældre end Metusalem, som blev 963 år gammel.

Et menneske er et levende EDB væsen, i bevidstheds systemet. Menneskesjælen lever evigt, kun kroppen er vores "fængsel". Kroppen forfalder pga. menneskets manglende viden, sammenhængen i de Himmelske Love, Naturlovene og menneskets egen manglende kærlige og positive holdninger. Vi skal leve efter de Himmelske Love…
Dvs. KÆRLIGHED til ALT.

Jeg healer sjældent selv, healingen sker direkte fra vores Himmelske Far, Jesus Kristus og mange andre Mestre, fra den Åndelige Verden. Jeg har ligeledes 3 læger, fra denne Guddommelige Verden, MIE, FRODE og IBRAMMM som kommer og hjælper mennesket som er i behandling hos mig.
Jeg ser deres arbejde og fortæller dig herom. Det jeg sér, er Dem   (De himmelske personer) som kommer og hjælper klienten, og udfører arbejdet i klienten ! Klienten kommer til mig med sine problemer ( af forskellige slags ) og Ønsker…. I få tilfælde, er der også Ønsker fra Himlen, om forandringer af klienten, for at forbedre klientens tilstand og levevaner…..! Eks.: holde op med at ryge = at ryggen kan blive rask, eller du vil få dine lunger renset, så du får mere luft , eller styre dit Ego bedre og dermed Leve mere i Kærlighed !

ALT HJÆLP SKER I HENHOLD TIL DE HIMMELSKE LOVE OG DIT KARMA !

Afbalancering
Strammer om hals?
Lunger renses
Mirakler
Besættelser
Personlig udvikling
Er du selv behandler
Åndelig guide
Jeg ser ind i kroppen
Heale
Uforklarlige oplevelser
Samtale terapi
Behandlingen
Gigt
Dybdepsykologi
Kærlighed
Vejen
Kost
Livet
Krop og Sjæl
Himlen
Piskesmæld
Ryggen
Følelser
Fibromyalgi
Slidgigt
Luft problemer
Tidligere Liv
Kroniske smerter
Blokeringer