www.mirakelper.dk

FORSIDEN Nyheder/Messer Om Per   Kontakt
Gør min faders gerning

GODE RÅD

Smerteforskning
Stress


Vores Himmelske Fars tale… Dec. 2002

Forestil dig, når du læser denne tale, at den bliver sagt i den dybeste Kærlighed !

Velkommen her !
Vi har fulgt med i jeres måde at være på, hvad I har set og oplevet, hvordan I har været ! Det har været en glæde at følge med i jeres oplevelser og vi vil, om vi må sige et ord…?
For jer, er jeres liv muligt at ændre, for I begynder at se jer selv som værdige til Glæden og til Kærligheden, til Omsorg og til Fred, det er for jer et valg…. Opgiv jeres fordømmelse, jeres vrede på selvet og andre, at give dig lov til at tage dette valg, er der kún én som kan og det er dig… så i det kommende år, lad dette være din foremost ( vigtigste ) opgave. At vælge Fred, frem for kamp, at give dig lov til at se, det Vidunderlige i andre, som også forefindes i dig. Giv dig lov til at acceptere, at du er Vidunderlig, mere end I nogensinde vil tro !!! Tillad dig selv at være mindre opmærksom på jeres manglen, og være mere opmærksom på hvad du er, tænk IKKE på hvad du skal blive, men erkend hvad du har og hvad du er, erkend dit liv som det det er i hvert øjeblik ! Det har været Os en Glæde, at se jeres ønsker og jeres håb, at se jeres liv, så igen… Husk på : at livet er dit valg, vær' blot ansvarlig på hvad du oplever, kun DIG bærer ansvaret for dit liv….! Lev i Fred, vi hilser, Velsigner hvert enkelt i Guddommelig Kærlighed i Vor Moder og Fader GUDs navn !

Det er nu op til dig i dette øjeblik, at vælge, hvad din fremtid vil indeholde… Er du interesseret i at have det godt og fredeligt med dig og dine naboer ??? Eller er du interesseret i at være i ufred med dig og dine naboer ??? Det er et valg som skal træffes hvert øjeblik i Livet, og det er derfor dette, at ALLE kan ændre deres liv. Jeres egen lille projektioner, jeres egen lille vrede på jer selv, er INTET i det STORE SPIL !!! Så derfor OPGIV disse og kom med i det STORE SPIL !!! For at mennesket kan få meget stor hjælp, til at komme videre, på deres personlige åndelige vej, skal der være en REN person på Jorden, som kan få den rette, rene og fuldkomne Energi, ned gennem sin rene krop og sjæl og videre til dig. ALT HJÆLP KOMMER FRA DIN GUD I HIMLEN ! I Himlen er ALLE samlet i en Enhed; Moder og Fader Gud, Buddha, Mohammed, Jesus Kristus, Ærke Englene, Mestrene, Englene og alle sjælene ! Gud ønsker sine Børn, Kærlighed og Glæde…De Himmelske Love er lavet således, at du selv bestemmer om du vil være syg og dårlig, eller om du vil leve i kærlighed, glæde og være rask ! Husk, alt hvad du sender ud af tanker - tale - følelser - handlinger kommer 4 gange tilbage til dig, måske ikke i dag eller i morgen, men det kommer ! Udsender du Glæde og Kærlighed til alle, bliver du indenfor 1 - 2 år, fyldt med Kærligheds energi og kærligheden stråler ud af dig ! Efterhånden regenerer din krop og dine celler bliver yngre. ALLE MENNESKER VIL KUNNE FÅ HJÆLP ! Hjælpen afhænger af dig selv og dit forhold til Vores Himmelske Far, har du din barnetro eller mere får du stor hjælp. Tror du ikke, vil jeg også kunne hjælpe dig.
Per


Hvis du har lyst til at starte med lidt selvudvikling, så læs videre :

Jeg har skrevet lidt ned om de "værktøjer" jeg har brugt og stadig bruger, måske kan du bruge noget af det !

Den første er om de Spejle følelserne får frem i os !
Det du ser på, føler eller tænker på, får din underbevidsthed til at sende spejlbillede af disse følelser, op i din bevidsthed…! Følelser hvor du ikke har det godt, kan bearbejdes med det, idet følelsen er oppe i bevidstheden…. Altså, hvis du bliver gal på en person, er det DIG SELV, du skal fare på !!! Personen er DIT SPEJLBILLEDE, af den vrede du har inde i dig ! Når følelsen er oppe i bevidstheden, sætter du en finger på det sted i kroppen, du mærker det kommer fra (evt. maven el solar plex.) og du kan få den ud af kroppen ved at sige :
-" følelse du er fri, jeg har ikke brug for dig længere, flyv ud af min krop, flyv op i Vores Himmelske Far's smertetanke og bliv til kærlighed !"
Forestil dig, at du ser den flyve af sted fra det område, hvor følelsen er p.t.
Luk herefter øjnene og den farve du ser ( ikke sort ) visualiser du, at du fylder det ned i det område, du lige har taget følelsen ud af. Hvis du ikke ser en farve, brug da blot farven GULD, til at lægge ned i det område.
Gentag dette til du ikke har følelsen længere.

Stress :
Få ro i dit hoved, ved at koncentrere dig om et bestemt ord eller sætning, hver gang tankerne lister sig ind på dig, grib da fat i dit valgte ord el. sætning. Bliv ved til der er RO i hove
det.

Intuitionen :
Brug ALTID din Intuition inden du melder dig til et kursus, foredrag, behandler osv… det er meget vigtigt, at du gør dette hver gang, også før du kommer til Per…! Har du en dejlig følelse ved tanken om en behandling, osv…Så er dette det rigtige valg!

 

Afbalancering
Strammer om hals?
Lunger renses
Mirakler
Besættelser
Personlig udvikling
Er du selv behandler
Åndelig guide
Jeg ser ind i kroppen
Heale
Uforklarlige oplevelser
Samtale terapi
Behandlingen
Gigt
Dybdepsykologi
Kærlighed
Vejen
Kost
Livet
Krop og Sjæl
Himlen
Piskesmæld
Ryggen
Følelser
Fibromyalgi
Slidgigt
Luft problemer
Tidligere Liv
Kroniske smerter
Blokeringer