www.mirakelper.dk

FORSIDEN Nyheder/Messer Om Per Gode råd Kontakt
Gør min faders gerning

BESÆTTELSER

Smerteforskning
Stress


Dette emne taler jeg ikke meget om. Der er 4 måder hvorpå mennesket kan være besat. F.eks. antikrist, hvis du holder dig, bevidst, tilbage, du får måske aldrig sagt din mening….det kan være i skolen, på arbejdspladsen, i forsamlinger, til møder osv…Jeg fjerner det som holder dig tilbage, de fleste personer tror ikke på dette, før behandlingen…men de fortæller bagefter, at de føler sig mere fri, de føler sig tydeligt lettere, efter jeg har fjernet hvad der måtte være…!

Har du ikke haft " din Himmelske Far " inde i hjertet hele dette liv ( din tro på Gud ) er dit hjerte besat, og skal renses, ligeledes, skal jeg rense inde i din computer, inde i kroppen, for at du kommer videre på DIN VEJ ! Endvidere kan besættelserne være i resten af kroppen…Alt hvad jeg møder på min vandring gennem din krop, som ikke skal være der, bliver fjernet og kommer ikke tilbage igen.
Verden kan ikke hæves i energi førend mennesket er renset for Det Mørke… ca. halvdelen af menneskeheden er på en eller anden måde STYRET af de Mørke kræfter !!! (djævle/besættelser )

TALER DU LIGESÅ MEGET MED DIN HIMMELSKE FAR, SOM MED DE MØRKE KRÆFTER ??? Hver gang du bander højt, eller tænker det, påkalder du faktisk De Mørke Kræfter, du giver dem derigennem næring og kraft til at eksistere og blive i din nærhed, for at styre, gennem dig…!
Du vælger selv din Barnetro og Din Himmelske Far, uanset hvilken religion du har. Er din Kærligheds Far i dit Hjerte, er din bevidsthed styret af således ! Hertil skal vi lære at styre modpartens Ego…. Giv ikke til andre, hvad du ikke selv ønsker at få !!! Jeg renser din Sjæl og krop, med Guddommelig Kærlig hjælp fra Himlen, så du kan komme videre…! Er du besat af Djævlen, bliver du sat istå, eller sat på et sidespor ! UDEN Din Himmelske Far i Hjertet, er du altid besat ! Ikke ret mange mennesker tror og ved dette….. men jeg sér tingene ske, både i og omkring dig !

ALT HJÆLP SKER I HENHOLD TIL DE HIMMELSKE LOVE OG DIT KARMA !

Afbalancering
Strammer om hals?
Lunger renses
Mirakler
 
Personlig udvikling
Er du selv behandler
Åndelig guide
Jeg ser ind i kroppen
Heale
Uforklarlige oplevelser
Samtale terapi
Behandlingen
Gigt
Dybdepsykologi
Kærlighed
Vejen
Kost
Livet
Krop og Sjæl
Himlen
Piskesmæld
Ryggen
Følelser
Fibromyalgi
Slidgigt
Luft problemer
Tidligere Liv
Kroniske smerter
Blokeringer